24 januari 2018

Verzekerd via de MARVER

Als MARVER-lid ben je automatisch extra verzekerd of heb je toegang tot verschillende aanvullende verzekeringen.

Ongevallenverzekering met ruime 24-uurs dekking

Als MARVER-lid val je automatisch onder een ongevallenverzekering met een ruime 24-uurs dekking, wereldwijd, in werktijd of daarbuiten. Hier vallen dus ook bijvoorbeeld ongevallen tijdens woon-werkverkeer of sportactiviteiten onder.

Bijzonder aan deze verzekering is ook dat er dekking is tijdens uitzendingen en dat zelfs molest is meeverzekerd. En dat laatste is bij andere verzekeringen meestal uitgesloten!

De verzekerde bedragen voor leden zijn als volgt:

Bij overlijden € 5.000
Bij blijvende invaliditeit € 10.000.
Bij blijvende gedeeltelijke invaliditeit wordt een gedeeltelijke uitkering gedaan. De verzekering stopt bij het bereiken van de 85-jarige leeftijd.
Wij wijzen erop dat een dodelijk ongeval binnen 48 uur, maar uiterlijk voor de crematie of begrafenis bij ons moet worden gemeld. Een geval van blijvende invaliditeit door een ongeval moet binnen drie maanden gemeld worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden

Klik hier voor het aangifteformulier en stuur dit naar ibb@marechausseevereniging.nl

Extra verzekerd op uitzending
Een uitzending brengt risico’s met zich mee voor militairen en gezin. MARVER-leden die op uitzending gaan kunnen een uitzendcertificaat aanvragen. Hiermee krijg je gratis een basisdekking voor de duur van de uitzending, bovenop eventuele uitkeringen van de werkgever. Bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval 5000 euro, in geval van gedeeltelijke blijvende invaliditeit door een ongeval een evenredig percentage van 5000 euro en bij overlijden na een ongeval 2500 euro.

Klik hier voor het aanvragen van het certificaat.

Het uitzendcertificaat wordt verzorgd door De Financiële Dienstverleners B.V. (DFD)

Verzekeringscheck

Naast de collectieve verzekering kan DFD een vrijblijvende verzekeringscheck voor je uitvoeren. DFD is gespecialiseerd in verzekeringen voor Defensiepersoneel. Omdat de MARVER niet zomaar gegevens deelt met derden moet je hiervoor zelf je gegevens doorgeven aan DFD. Dit kan via www.dfd.nl/marver

DAS stopt collectieve rechtsbijstandverzekering voor MARVER-leden
MARVER-leden zijn altijd verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Daarnaast konden zij zich tot voor kort bij DAS rechtsbijstand tegen een vriendenprijs aanvullend verzekeren voor de rechtshulp die zij soms óók privé goed kunnen gebruiken. Helaas stopt DAS vanaf 1 juni 2021 met de collectieve rechtsbijstandsverzekering voor onze leden. Op dit moment onderzoekt de MARVER op welke manier wij dit als bond in de nabije toekomst kunnen ondervangen.

Meer over:
Ledenvoordeel