Rechtshulp werk en inkomen

Zit je als MARVER-lid met een vraag of (dreigend) probleem op het gebied van werk en inkomen? Dan kun je altijd een beroep doen op rechtshulp van de MARVER door contact op te nemen met onze kaderleden en raadsmannen op jouw locatie of met de afdeling Individuele belangenbehartiging (IBB) op het MARVER-hoofdkantoor.

MARVER inschakelen

Rechtshulp bij privéproblemen

MARVER-leden zijn verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je geconfronteerd wordt met een juridisch geschil in de privésfeer? Met je huisbaas bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je wasmachine? De MARVER heeft geregeld dat zijn leden zich bij DAS tegen een vriendenprijs aanvullend kunnen verzekeren voor de rechtshulp die je in zo’n geval goed kunt gebruiken.