Koopjes bij Ledenvoordeel FNV

Als MARVER-lid kun je het hele jaar door gebruikmaken van de vele exclusieve kortingen van Ledenvoordeel FNV. Het enige wat je daarvoor moet doen is jezelf eenmalig bij Ledenvoordeel FNV aanmelden met je MARVER-lidmaatschapsnummer en een zelfgekozen wachtwoord laten registreren.

Meer over Ledenvoordeel FNV

Verzekeringen

Als MARVER-lid ben je automatisch extra verzekerd of heb je toegang tot verschillende aanvullende verzekeringen.

Samenlevingscontract voor een vriendenprijsje

Ongehuwd samenwonende MARVER-leden kunnen via de bond extra voordelig een samenlevingscontract laten afsluiten. Zo’n contract kan nuttig zal bij de gezamenlijke huur/koop van een woning, het krijgen van kinderen en de aanspraak op een partnerpensioen of een erfenis.

Belastingservice

Als lid van de MARVER kun je gebruik maken van de gratis belastingservice van de FNV. Onze belastingdeskundigen helpen je met het invullen van je jaarlijkse belastingaangifte en toeslagen.