Verenigingsblad

MARECHAUSSEEvereniging

MARVER 6 - 2017

De leden van de bonden zijn akkoord gegaan met het arbeidsvoorwaardenresultaat en daarmee is er een nieuwe CAO. Er is een coulance-regeling getroffen afschaffing van de ANW-compensatie. Ook in dit blad, het verslag van de themadag FNV Veiligheid over diversiteit.

Bekijk dit blad

MARVER 5 - 2017

Er is eindelijk een arbeidsvoorwaardenresultaat en jij kunt je stem laten horen! In dit blad gaan we in op de belangrijkste punten. Ook zijn de vrijwilligers van het Fonds Sociale Zorg weer bij elkaar gekomen voor de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Bekijk dit blad

MARVER 4 - 2017

We voeren nog steeds actie voor een goede cao! In dit blad een verslag van de laatste acties waaronder de belegering van het ministerie en de stiptheidsacties op Schiphol. Daarnaast gaan we in op de plannen die het Kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

Bekijk dit blad

MARVER 3 - 2017

De leden van de bonden zeggen massaal 'nee' tegen het eindbod van de minister. De 117e Algemene Vergadering van de MARVER is weer geweest. Bovendien heeft de MARVER sinds 5 juli een nieuw dagelijkse bestuur. In dit blad stellen we ze aan je voor!

Bekijk dit blad