Verbonden blijven

De MARVER vindt een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden erg belangrijk. Om die communicatie te bevorderen heeft de vereniging een eigen app ontwikkeld. Daarmee heb je als MARVER-lid altijd volop informatie in the pocket en communiceer je snel en gemakkelijk met collega's.

Op de hoogte blijven

Met de app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws over je arbeidsvoorwaarden, rechtspositie en wat de MARVER doet voor jou. Je ontvangt direct een notificatie op je telefoon, waardoor je nooit iets mist. Ook de nieuwste blogs lees je in de app.

Samen sterk blijven

Met de MARVER-app heb je de meest gestelde vragen over jouw rechtspositie altijd paraat. Staat je vraag er niet tussen? Stuur hem via de app naar de MARVER en je krijgt binnen twee werkdagen antwoord. Snel een beroep doen op de eersteklas rechtshulp van de MARVER? Ook daarvoor heb je via de app alle informatie bij de hand.