Onbewapend

maar niet onbeschermd

De Marechausseevereniging is nog niet zonder zorgen als het gaat om de veiligheid van de marechaussees die op korte termijn op de rampplek in Oekraïne worden ingezet. De Commandant de Strijdkrachten (CDS) heeft echter wel laten zien dat in de huidige situatie het maximale wordt gedaan als het gaat om de veiligheid van de mensen in het gebied.

Overleg regeling pensioen 2015

nog niet afgerond

Onderhandelingen over de pensioenregeling 2015 zijn vastgelopen. De bonden hebben de minister verzocht direct na het zomerreces verder te spreken over een nieuwe regeling.

Reorganisaties medische zorg

kunnen verder

De reorganisaties in de MGZ (het zogenoemde geneeskundig veld) kunnen verder nu Defensie belangrijke aanbevelingen opvolgt.

Onbewapend
maar niet onbeschermd