KMar beste optie

voor VN-politiemissie Rutte

De Koninklijke Marechaussee is het meest geschikt voor de VN-politiemissie die premier Rutte naar het rampgebied in het onstabiele Oekraïne wil sturen. Dat vinden de bonden van FNV Veiligheid (Nederlandse Politiebond, AFMP en de Marechausseevereniging).

Overleg regeling pensioen 2015

nog niet afgerond

Onderhandelingen over de pensioenregeling 2015 zijn vastgelopen. De bonden hebben de minister verzocht direct na het zomerreces verder te spreken over een nieuwe regeling.

Reorganisaties medische zorg

kunnen verder

De reorganisaties in de MGZ (het zogenoemde geneeskundig veld) kunnen verder nu Defensie belangrijke aanbevelingen opvolgt.

KMar beste optie
voor VN-politiemissie Rutte